loading

Opel Astra Innovation Plus A – tehokas 145 hv automaatti nyt vain 27 941 €

Nyt on hyvä hetki tulla tutustumaan uudistuneeseen Opel Astraan ja hyödyntää uskomattoman edullinen rahoitustarjous!

RAHOITUSKORKO KOKO OPEL-MALLISTOON 0 % (+KULUT)*


Rahoitamme nyt kaikki Opel-kaupat edullisella 0 % rahoituskorolla (+kulut)*. Hyödynnä erinomainen tarjous uuteen Astraan: Opel Astra Innovation Plus 145 Turbo A nyt 27 941 € tai esim. vain 199 €/kk*.


Astra Innovation Plus A nyt vain 27 941 €

Innovation Plus -varustelussa vakiona mm.:

 

 • Full LED -ajovalot
 • Keyless Go
 • Osanahkaverhoilu
 • Automaatti-ilmastointi
 • Vakionopeudensäädin
 • Pysäköintitutka eteen ja taakse
 • Kaistavahti, hätäjarrutus ja törmäyksen esto
 • 16” kevytmetallivanteet

 

Täydennä varustelua MATRIX NAVI PRO -paketilla kampanjahintaan 959 €:

 

 • LED MATRIX -ajovalot
 • Multimedia Navi Pro -infotainmentjärjestelmä
 • 8" kuljettajan digitaalinen näyttö
 • Tummennetut takaikkunat

 

Etusi yli 1 600 €

 

 

Opel Astra Innovation Plus 145 Turbo A kokonaishinta toimituskuluineen alkaen 27 941 € (sis. toimituskulut 600 €). Yhdistetyt CO2-päästöt 117–134 g/km (uusi WLTP-mittaus). *Rahoitusesimerkki 0%: Astra 5-ov. Innovation Plus 145 Turbo A kokonaishinta toimituskuluineen alkaen 27 941,00 €, korko 0 %, perustamiskulu 249 €, käsittelymaksu 12 €/kk, luottoaika 72 kk, käsiraha 7 450 €, luoton määrä 20 740,00 €, kk-erä 198,98 €, suurempi viimeinen erä 9 000 €, luotto+luottokustannukset yhteensä 21 709,00 €, KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1,32 %. Edellyttää luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Rahoitusyhtiö: Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, 00020 NORDEA. Rahoitustarjous koskee vain yksityisasiakkaiden uusia tilaus- ja kauppasopimuksia ja on voimassa 29.2.2020 saakka. Kuvan auto erikoisvarustein. Takuu kolme (3) vuotta / 90 000 km Opel FlexCare -jatkoturvalla, joista kaksi (2) ensimmäistä vuotta ilman kilometrirajaa.

 

Kuvaukset (teksti ja kuvat) voivat viitata valinnaisvarusteisiin, jotka eivät kuulu auton vakiovarusteluun. Tiedot ovat pitäneet paikkansa niiden julkaisemisajankohtana. Pidätämme oikeuden muutoksiin mallien ja varusteiden osalta. Kuvissa näkyvät värit ovat ainoastaan suuntaa-antavia. Lisävarusteet ovat saatavilla lisämaksusta. Saatavuus, tekniset ominaisuudet ja varusteet voivat vaihdella ja olla saatavilla ainoastaan tietyillä markkina-alueilla sekä lisämaksusta. Ota yhteyttä lähimpään Opel-jälleenmyyjääsi, jotta saat oikeat, omaa maatasi koskevat mallikohtaiset tuote-erittelyt. *Ilmoitetut polttoaineen kulutus- ja CO2-päästöarvot on määritetty Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure -menetelmällä (WLTP) asetusten (EU) 715/2007, (EU) 2017/1153 ja (EU) 2017/1151 mukaan (versiokohtaisesti soveltuvin osin). Arvoissa ei ole huomioitu erilaisia ajo- ja käyttöolosuhteita tai varusteita. Lisätietoja polttoaineen kulutuksesta ja CO2-päästöarvoista on uusien autojen polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä koskevissa ohjeissa, joita on saatavana Trafin verkkosivustolta www.trafi.fi. **BlueInjection-teknologialla varustettuihin ajoneuvoihin täytyy lisätä säännöllisesti AdBlue®-nestettä myös huolto-ohjelmassa määriteltyjen huoltojen väleissä. Ajoneuvon mittaristo ilmoittaa, kun ainetta on lisättävä. Lisätietoa http://www.opel.fi/tools/adblue/adblue.html. Opel pyrkii pitämään sivuston sisällön ajan tasalla, mutta ei vastaa sivuston sisällön luotettavuudesta johtuvista vaatimuksista tai menetyksistä. Osa sivuston tiedoista voi osoittautua paikkansa pitämättömäksi johtuen julkaisun jälkeisestä tuotemuutoksista. Mallisto, tekniset tiedot ja varusteet voivat vaihdella markkina-alueittain ja niitä voidaan muuttaa ennalta ilmoittamatta. Opel pidättää oikeuden muuttaa tuote-erittelyjä milloin tahansa. Ota yhteyttä lähimpään Opel-jälleenmyyjääsi, jotta saat oikeat, omaa maatasi koskevat mallikohtaiset tuote-erittelyt.

Yhteydenotto

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.
Henkilötietojanne käsitellään Tietosuojalausunnon mukaisesti siinä mainittujen hallinnoijien toimesta.

Lisätietoja tietosuojaanne liittyvistä asioista sekä yhteystietomme löydät täältä.
Siirry ylös