loading

Turvallisuus ja varmuus kulkevat käsi kädessä.

Yritysmaailmassa on äärimmäisen tärkeää, että kaikki saapuu perille hyvässä kunnossa. Opel Movanoon on suunniteltu korkea aktiivisen ja passiivisen turvallisuuden taso sekä älykäs suojaus sekä ohjaamoon että tavaratilaan.

Opel Movano - ESP®

ESP®

Uusimman sukupolven ESP®-ajonvakautusjärjestelmä ja mäkipidätin, perävaunun vakauttamisjärjestelmä ja parannettu luistonestojärjestelmä ovat osa merkittävästi korkeampaa turvallisuustasoa.

Sivukatveenpeili

Yksinkertaisuudessaan älykäs ominaisuus, joka vähentää stressiä työajossa: Suuret, kuperat sivupeilit etumatkustajan häikäisysuojassa lisää katvealueen näkyvyyttä ahtaissa paikoissa peruutettaessa.

Opel Movano - Staattiset kulmavalot

Staattiset kulmavalot

Staattiset kulmavalot aktivoituvat alhaisilla nopeuksilla, kun suuntavilkku kytketään ja ohjauspyörän kulman mukaan, ja osoittavat valoa juuri sinne, missä sitä tarvitaan.

Opel Movano - Matkustajan turvatyynyn poiskytkentä

Matkustajan turvatyynyn poiskytkentä

Opel Movanossa on kolmipisteturvavyöt kaikille matkustajille. Etumatkustajan turvatyyny voidaan poistaa käytöstä kytkimellä. Kuljettajan ja etumatkustajan sivuturvatyynyt ovat valinnaiset.

Opel Movano – Pysäköintiavustin

Automaattiset kaukovalot

Opel Movano Combiin valinnaisena saatavana olevat automaattiset kaukovalot tekevät pimeällä ajamisesta turvallisempaa ja helpompaa vaihtamalla ajovalot lähivaloille, kun se havaitsee muita ajoneuvoja. Se vaihtaa takaisin kaukovaloille, kun edessä oleva tie on vapaa.

Opel Movano - Park Pilot

Pysäköintitutka

Pysäköintiavustin antaa äänimerkin tahattoman törmäyksen välttämiseksi peruutettaessa..

Opel Movano - Kolmitoimiavain

Kolmitoimiavain

Avaimella voidaan avata ja lukita kumpikin etuovi tai taka- ja sivuovet tai kaikki ovet.

 • Painike 1
  - yksi painallus avaa ohjaamon kummatkin ovet
  - kaksi painallusta avaa kaikki ovet
 • Painike 2 (avaa takaluukku)
  - yhdellä painalluksella: avaa sivu- ja takaovet
 • Painike 3
  - yksi painallus: lukitsee kaikki ovet
Opel Movano - Hälytysjärjestelmä

Hälytysjärjestelmä

Kauko-ohjattava varkaudenestohälytin, joka suojelee koko autoa (moottoritilaa, ohjaamoa ja tavaratilaa) tunkeutumiselta volumetrisillä liikkeentunnistimilla.

Siirry ylös